Pachete cadou de la Elmiplant!

Cred ca ati inceput deja sa va faceti listele de cadouri pentru Mos Nicolae sau Craciun. Elmiplant ne propune cateva idei vesele, colorate si eficiente la preturi numai bune pentru o lista lunga de persoane dragi de cadorisit. 

Gel de dus crema hidratant imbogatit cu extract de Bambus si proteine din Orez si Lotiune de corp intensiv hidratanta pe baza de proteine, minerale, vitamine din Iaurt si extract de Bambus. Produsele sunt potrivite pentru hidratarea si hranirea pielii uscate. Pret pachet – 17 lei (reducere 25% din pretul initial).


Pachetul de sarbatori Elmiplant pentru piele foarte uscata este exact ce ai nevoie pentru a face iarna mai blanda. Datorita continutului ridicat de uleiuri si proteine din lapte de Bumbac, dar si datorita proteinelor din Orez, Laptele de corp nutritiv-reparator ii va oferi pielii hidratarea si elasticitatea de care are nevoie in sezonul rece. Si pentru ca mainile sunt cele mai expuse frigului si agresiunilor mediului, Crema reparatoare pentru maini cu Miere si ulei de Macadamia va hrani si repara pielea uscata. Pret pachet 17 lei (reducere 50% din pretul cremei reparatoare pentru maini).



Produsele din gama Genovate au la baza +RESISTEM™, un ingredient natural obtinut din culturi de celule stem de origine vegetala. Pachetul contine Crema antirid regeneranta de zi si Serum antirid regenerant pentru ochi, ambele avand misiunea de preveni procesul de imbatranire si de a reda pielii elasticitatea si supletea. Tineretea nu a fost niciodata mai la indemana! Pret pachet 35 lei (-70% pentru serumul antirid regenerant pentru ochi).




Inspirata din natura, Crema hidratanta 24h este imbogatita cu extract de Gutuie care hidrateaza intes pielea. HYDRO-NUTRIENT 24h, un mix ingenios intre natura si cele mai noi tendinte in cosmetologie,  reda pielii supletea si confortul de care are nevoie. Servetelele demachiante Elmiplant cu nectar de Gutuie si Vitamina E curata delicat si hidrateaza tenul, un item ideal pentru trusa de beauty din vacanta. Pret pachet crema hidratanta pentru ten si servetele demachiante, 16 lei (servetele demachiante cadou).



Atat Crema antirid de zi cat si Crema antirid si fermitate pentru ochi sunt imbogatite cu extract de Rodie si PRO-ELASKIN, un complex antirid de origine marina. Datorita proprietatilor antioxidante ale Rodiei, pielea este protejata impotriva imbatranirii premature. Rolul complexului de origine marina este acela de a ajuta la accelerarea sintezei de colagen si elastina. Impreuna, cele doua ingrediente active evidentiaza frumusetea chipului tau, mentinandu-i tineretea! Pret pachet 20 lei (crema pentru ochi cadou).

Eu imi doresc pachetul Skin Defence! Pe voi care dintre ele va tenteaza cel mai tare? 

Un comentariu: