Cadouri colorate, cadouri parfumate

Se apropie 14 februarie. Unii sarbatoresc, altii ignora. Pe unii aceasta ocazie ii umple de bucurie, altii se uita dupa o limonada. Eu si sotul meu o ignoram cu gratie. Nu de-alta dar se apropie luna martie care pentru noi e cea mai "sarbatorita" din tot anul. Dupa 1 si 8 Martie urmeaza 10, ziua in care vom implini 9 ani de cand ne-am cunoscut si apoi urmeaza ziua lui. Pe langa acestea mai avem zile de nastere si printre cei dragi, tot in martie. 

De multe ori e atat de greu sa alegi un cadou, mai ales pentru ei, mai ales dupa atatia ani in care au ramas fara idei. Iar cand ocaziile se inmultesc iar bugetul ramane acelasi merita si ei putin ajutor. 

Azi vreau sa va prezint cateva pachete cadou frumos colorate si parfumate, dupa cum v-ati dat seama, probabil, din titlu. Sa nu ma certati pentru reclama. Sunt atat de frumoase si frumos pozate incat n-am putut sa nu vi le arat. 

Este vorba de pachete cadou B.U., C-THRU si STR8. Cred ca fiecare dintre noi a avut la un moment dat sau inca mai are macar un produs din aceste game. 

De la B.U. gama Fancy Cinderella ne aduce un parfum cu o baza formata din lemn de santal si heliotrop, in inima regasindu-se note de piersica, vanilie si lapte, iar notele de varf completeaza aroma cu nuante parfumate de anason, alune de padure, frunze de smochin si citrice energizante.  Parfumul gamei Heartbeat este inspirat din basmele orientale, emana caldura si senzualitatea noptilor primavaratice. Gama Wild este gama tinerei dinamice care traieste fiecare clipa cu intensitate si bucurie. Notele de mosc si ambra definesc parfumul ei, cea mereu in cautare de aventuri, dezvaluind in acelasi timp latura salbatica a fetei moderne. Aroma lemnoasa, de mosc, a gamei Trendy  induce experiente moderne cu o usoara nota de stralucire.  









C-THRU ne aduce pachetul Black Beauty in note de patchouli, lemn de santal si chihlimbar alaturi de miresme condimentate si atingeri vesele de citrice, pachetul Lovely Garden cu notele subtile de iasomie, mar si crin, pachetul Golden Touch cu mosc si patchouli si atingeri delicate ale iasomiei, bergamotei si portocalei, pachetul Emerald Shine care aduna arome de flori si citrice si pachetul Charming Love care are la baza mosc alb si vanilie, inima ii este din buchet de flori albe si violet, iar intreaga aroma este usor atinsa de miresme de mar si mandarin.  


Sa nu-i uitam nici pe barbatii din vietile noastre. Pentru ei STR8 vine cu gamele Original, On the Edge, Freedom, Discovery. 
 




Ce spuneti? Va tenteaza?

Un comentariu:

  1. Asa e in vjata fiecaruia a existat la un moment dat BU. Sunt fresh si ne amintesc de adolescenta.

    RăspundețiȘtergere