VivaNatura - Concurs! INCHIS

Pentru astazi am o noua surpriza pentru voi, in colaborare cu VivaNatura. Puteti castiga unul dintre cele cinci premii, fiecare format din:
- VivaNatura Sampon pentru par gras si normal cu lamaie si argan
- VivaNatura Crema demachianta "fara lacrimi" cu migdale si argint coloidal
- GennaDent Argentum pasta de dinti cu argila activa si argint coloidal.

Inainte de a va prezenta conditiile de inscriere as dori sa va spun cateva cuvinte despre aceste produse.

Samponul VivaNatura pentru par normal sau gras cu lamaie si argan este realizat dintr-un amestec de plante si ingrediente care ajuta la cresterea sanatoasa, fortifierea si regenerarea parului.Produsul contine extracte din plante cu proprietati binefacatoare pentru a ingrijirea parului: extract de salcie, brusture, urzica, tataneasa, iarba mare, mesteacan, nuc, podbal. Acestea au o actiune eficienta impotriva caderii parului si stimuleza cresterea lui, echilibreaza functionarea glandelor seboreice, eliminand excesul de sebum, previn aparitia mătreții, au propietati antimicotice, dezinfectante si elimina senzatiile de mancarime ale pielii capului.

Crema demachiantă VivaNatura „fara lacrimi“ este un produs natural constituit din uleiuri presate la rece (ulei de migdale, ulei de palmier, ulei samburi de struguri, ulei de jojoba, ulei de masline), substante active din plante (galbenele, levantica, aloe vera, roinita, nalba mare) si argint coloidal. Produsul curata delicat pielea, fara sa o usuce, fiind tolerata de toate tipurile de ten. Crema demachianta VivaNatura hraneste pielea, lasand-o neteda si moale, hidratează pielea uscata, previne eruptiile cutanate si amelioreaza cearcanele.

GennaDent – Argentum este o pasta de dinti 100% naturala (nu contine fluor!) ce are la baza un amestec de argila activa, extracte naturale din 23 de plante (printre care: rozmarin, cimbrisor, fenicul, cuisoare, scortisoara, salvie, coada soricelului, roinita, busuioc etc.), aloe vera, metale coloidale (argint si cupru) si propolis. Aceste ingrediente active sunt recunoscute pentru efectele lor antimicrobiene, antiinfectioase. Sunt ingrediente cu efect antibiotic natural care impiedica dezvoltarea bacteriilor si astfel, aparitia cariilor, a aftelor si stomatitelor bucale, a abceselor dentare si infecțiilor. Argentum este recomandă atat in cazul gingivitelor, parodontozelor, cat si pentru periajul zilnic, datorita efectelor exceptionale pe care le are asupra sanatatii gingivale si a dintilor. Contine ulei volatil de portocale, care ii conferă o aroma placuta si asigura o senzatie de prospetime.

Conditii de participare:

- like paginii VivaNatura
- like paginii CosmeticeLaTest
Optional:
- mentioneaza trei ingrediente naturale ale produselor VivaNatura
- share public pozei de concurs
- share public paginii VivaNatura


a Rafflecopter giveaway

Perioada concursului: 15-22 iulie 2014

Castigatoarele sunt:
Saru M. Ioana
Lacramioara Andrei Stefan Ciobotaru
Enache Cristina (cu 89 la adresa de mail)
Sibel Badici
Spac Cristina

Felicitari! Astept datele voastre pe mail sau prin mesaj privat pe Facebook.